Vi er med dig hele vejen

Hos Normann Olsen Multiservice kan vi lave alt fra udskiftning af et køkken til renovering af en hel ejendom, også kaldet en hovedentreprise. Vi står for det hele, hvor vi binder hele projektet sammen, idet vi varetager al koordinering og kommunikation med alle håndværkerne.​ Det betyder, at du kun har en kontaktperson, hvilket vil gøre byggeprocessen overskuelig for enhver.

UDFYLD FORMULAREN

Vil du have et tilbud på din opgave? Så tøv ikke med at skrive til os. Hos os får du altid grundig rådgivning og et uforpligtende tilbud.

SKRIV TIL OS

specialister i byggeri og anlæg

Vi laver totalløsninger inden for nybyg og tilbygninger, og vi står gerne for hele hovedentreprisen. Det er vigtigt for os at holde os opdaterede med udviklingen af nye teknikker, metoder og kvaliteter. På den måde har vi en faglig stolthed som entreprenør, så vi kan finde den bedste løsning til vores kunders behov.
 
En af vores absolutte kernekompetencer er skruefundamenter, hvilket danner god grobund for hvorfor vi også skal have lov at udføre byggeriet oven på fundamentet. Hos Normann Olsen Multiservice laver vi mange tilbygninger – og vi står for hele entreprisen fra fundament til tagarbejde. Vi samarbejder med stabile og yderst professionelle fagfolk, så du kan være tryg under hele processen.
 

Få et tilbud på skræddersyet entreprenør løsninger

Uanset om du drømmer om en renovering af hele boligen, nyt køkken eller blot en ny tilbygning, så står vi klar til at løfte opgaven for dig. Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du kan kontakte os på telefon 51 24 18 32 eller ved at sende os en mail på kontakt@no-ms.dk. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.

Send email 51 24 18 32